Skip to content

El projecte

El projecte

Choose your reason

Perquè? Why?

running

Running experience

Els espais que estimem i on gaudim de descans o la practica d’esports, poden desaparèixer per sempre. Només cuidant aquests espais, podem garantir la seva existència en el temps.

beach-sunset

Protect Costa Brava

Gaudeix del recorregut que et descobrirà alguns dels darrers paratges verges de la Costa Brava, mentre la teva participació ajuda a salvar-los de l’especulació urbanística.

trees

Save Forests

Descobreix i ajuda a protegir el nostre patrimoni forestal més desconegut i singular, en perill de desaparèixer.

SOS Costa Brava és una plataforma de més de 30 entitats que s’han aliat per defensar els últims reductes que encara queden verges a la Costa Brava. SOS Costa Brava lluita per la defensa de 16 casos bandera, que en realitat són la punta de l’iceberg de la darrera onada d’especulació a la Costa Brava. La plataforma té l’objectiu de donar a conèixer la situació de perill que viu el litoral gironí i alhora aconseguir els recursos  necessaris per a la seva defensa jurídica, ja que creiem que la Costa Brava és com el Titànic, està sentenciada a mort si no actuem de manera immediata i rotunda.

“Ni un pam més de ciment a la Costa Brava”

L’ONG SÈLVANS té per objectiu missional la conservació del patrimoni forestal de més alt valor ecològic; d’aquells boscos singulars que fa més temps que no es tallen, i ja estan esdevenint majestuosos i monumentals. Sempre d’acord amb la respectiva propietat forestal, promou la seva custòdia i gestió a l’evolució natural, perquè la natura hi pugui desplegar tot el seu esplendor i potencial. Això tot vetllant per la màxima provisió d’uns serveis ecosistèmics vitals i indispensables per a la biodiversitat, el clima, l’aigua, i la salut i el benestar de les persones.

“Persones que cuiden dels boscos, boscos que cuiden de les persones”

La meva història és bastant simple. Corredor de muntanya, que després de gaudir durant anys del seu territori, decideix implicar-se per a preservar el que està sens dubte en perill.

Crec que ser partícip dels projectes de Selvans i SOS Costa Brava és la forma més efectiva que conec d’assolir una protecció a llarg termini dels espais d’alt valor natural i ecològic, sense els quals el nostre desenvolupament i esport no hi tenen cabuda.

People who protect

Col·laboradors

PROTECTING HOME

The non profit run