Skip to content

Programa

Programa

calendar

Dates

Cursa en format Open en 1 o 6 etapes. Les etapes es podran realitzar en qualsevol moment durant el període de participació, seguides o per separat. 

El període de participació és del 18 de setembre al 13 de desembre. 

resume

Inscripció

La inscripció es pot realitzar des del 14 de setembre fins l’1 de desembre, encara que només es podrà participar del 18 de setembre fins el 13 de desembre.

euro

Preu

Inclou inscripció a l’open trail races, briefing virtual i donatiu als projectes de Selvans i SOS Costa Brava.

49€

Atenció! Si t’inscrius durant el mes de setembre, obtindràs un preu promocional de 39€!

running

Funcionament

S’utilitzarà la tecnologia open races per cronometrar cada etapa, encara que l’esperit és clarament solidari.  Descobreix els espais, la seva rellevància i l’impacte de la seva protecció o desprotecció.

El 14 de setembre farem un briefing virtual, compartint tota la informació al web, explicant com utilitzar el sistema de cronometratge i la participació.

road

Seguiment

A partir del 18 de setembre serà possible començar les etapes i registrar-les. 

Anirem comunicant l’evolució de l’esdeveniment  a l’apartat CLASSIFICACIÓ.

winner

Resultats

El 19 de desembre comunicarem els resultats i valorarem l’impacte de l’esdeveniment sobre els projectes a portar a terme per SOS Costa Brava i Selvans, així com compartir els millors moments durant els 3 mesos d’activitat.

Si fos possible, i la normativa i capacitat ho permetés, farem un acte de cloenda, on celebrarem amb els participants el tancament de l’esdeveniment.

Journey

Descobriu els 200 km que cobreixen les 6 etapes

Descobriu i desafieu-vos en aquest repte en el que pots fer 1 o bé les 6 meravelloses etapes. Tria les etapes que més t’agradin!

Discover and challenge you in 1 to 6 stages.

Support

Recolza la nostra causa amb un donatiu

Aquest és un projecte solidari que dona suport a les causes de Selvans i SOS Costa Brava. Ajuda’ns a protegir aquest meravellós entorn.

Support our cause with a donation

Normativa

Per entendre el funcionament de l’esdeveniment és fonamental llegir el reglament i acceptar el descarreg de responsabilitat.

PROTECTING HOME

The non profit run