Skip to content

Etapa 2

Vilamaniscle - Port de la Selva

Descripció tècnica / Track descripction

Despres de gairebe coronar el Puig d’Esquers (605m), ens endinsem a la Costa Brava  corrent molt a prop del mar, a escassos metres. El camí de ronda es molt variat, i no compte amb llargues baixades o pujades com a la primera etapa.

Info
Kilometres
27 km
Desnivell
+ 700 m
Dificultat
: Moderada
Duració
: 4 hores
Tags
: Cales, Cami de Ronda, Colera

Descripció de l'àrea / Area description

Selvans

Hi destaquem alguns sectors ben conservats de pinedes de pi blanc i pi pinyer, com és el sector de Cap Ras i Cap de Bol, boscos de primordial preservació.

SOS Costa Brava

A Llançà hi ha un dels casos de SOS Costa Brava el sector “PE2-Roses”, on es volia edificar una “ciutat jardí” en un terreny forestal amb pendents superiors al 20 %, entre la carretera i el camí de ronda, a primera línia de mar, al costa del Cap de Creus, en realitat un dels darrers retalls lliures de la costa de Llançà, el Pla Director n’ha reduït la zona edificable.

Menjar, dormir i què fer / Eating, sleeping and what to do

Comencem la segona etapa a l’Hotel Mas Vivent, per afrontar una forta pujada al Puig d’Esquers i la corresponent baixada fins a arribar al pobre de Colera (km 12). A partir d’aquest moment la costa ens ofereix nombrosos espais on menjar i beure. Per dormir i sopar recomanem el nostre punt de fi d’etapa a l’Hotel Restaurant Cal Mariner.

Choose whatever you like

Altres etapes

1. Cantallops -Vilamaniscle

Probablement l’etapa amb més boscos per protegir. Un autèntic santuari forestal.

3. Port de la Selva – Roses

Aquesta etapa voreja tot el Cap de Creus, preciós parc natural de terreny accidentat que servia d'inspiració a Dali, actualment tensionat pel massiu turisme de Roses i Cadaqués.

4. Roses – L’Escala

Rius, grups forestals molt variats i el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Riquesa i varietat paisatgística al màxim exponent.
PROTECTING HOME

The non profit run