Skip to content

Etapa 3

Port de la Selva - Roses

Descripció tècnica / Track descripction

A la següent etapa travessem íntegrament el parc del cap de creus, un paisatge molt diferent a les anteriors etapes, amb un terreny forca rocós i dur. Probablement es una de les etapes mes dures de la travessa.

Info
Kilometres
36 km
Desnivell
+ 1250 m
Dificultat
: Moderat -Dificil
Duració
: 7 hores
Tags
: Cap de Creus, Dali, Cadaques

Descripció de l'àrea / Area description

SOS Costa Brava

A Cadaqués tenim un dels casos més emblemàtics de SOS Costa Brava, Sa Guarda. La idea inicial era construir darrera de Cadaqués 104 cases i un hotel en un terreny just sobre el nucli del municipi, amb més de 17  km de pedra seca, n el que gran part dels pendents son superiors al 20%. Finalment després d’anys de lluita des de Amics de la Natura de Cadaqués i SCB fa pocs mesos l’Ajuntament va declarar la nul·litat de ple dret del projecte d’urbanització de Sa Guarda. Ara s’acaba de presentar una  demanda en relació al recurs contenciós contra les obres d’urbanització de Sa Guarda de Cadaqués ja executades, denunciant les irregularitats comeses  instant  a la petició de restitució de les coses a l’estat anterior i de restauració de tot allò afectat.

Menjar, dormir i què fer / Eating, sleeping and what to do

Comencem l’etapa al Hotel Restaurant Can Mariner, i ens endinsem al interior del Cap de Creus, on no tindrem ni fonts ni suport fins arribar al bonic poble de Cadaques. Entre Cadaques i Roses hi ha petites poblacions, i bars a la costa on comprar beguda o alguna cosa per menjar. Acabem l’etapa davant el restaurant Tramonti Platja.

Choose whatever you like

Altres etapes

1. Cantallops -Vilamaniscle

Probablement l’etapa amb més boscos per protegir. Un autèntic santuari forestal.

2. Vilamaniscle – Port de la Selva

Ens endinsem a la costa, i comencem a divisar els primers paisatges en risc per l'excessiva urbanització.

4. Roses – L’Escala

Rius, grups forestals molt variats i el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Riquesa i varietat paisatgística al màxim exponent.
PROTECTING HOME

The non profit run